Music

Ziggi Recado gaat milieubewust touren

  1. Newschevron right
  2. Ziggi Recado gaat milieubewust touren
Ziggi Recado en The Bulldog gaan samen milieuvriendelijk toeren door Europa. De enthousiaste reggaezanger heeft speciaal hiervoor de track 'Keepin' it natural' opgenomen en biedt het ter download aan via zijn eigen website.

Ondertussen zit Ziggi Recado niet stil. Het derde album van Ziggi Recado wordt op 15 april uitgebracht. Veertien nieuwe tracks van de reggaezanger zien dan het levenslicht. Afgelopen dinsdag was hij in Lijn5: Wat Anders en vertelde er meer over.

Ziggi Recado en The Bulldog willen met de slogan 'Thinkin’ and Keepin’ it Green' iedereen oproepen om zo bewust mogelijk met de aarde om te gaan. Aan de hand van de Europese tour proberen zij deze bewustwording over te brengen. “Ik leef nu nog niet zo groen als ik zou willen, maar ik ben me ervan bewust dat ik zelf ook ergens moet starten met het maken van een verschil."

The Green Tour wordt zo milieubewust en klimaatneutraal mogelijk uitgevoerd. Dit doen ze onder andere door middel van het verbannen van kleine flesjes water, CO2 uitstoot van de tourbus te compenseren en gebruik maken van zoveel mogelijk fair trade producten.

Bekijk ook de eerste twee afleveringen van The Green Soap op State Magazine.

Wil jij Ziggi Recado terughoren in de Reggae Top 100? Stem dan hier en win!

Ziggi Recado - Keepin' it Natural

Ster advertentie
Ster advertentie