Music

Buikje te zien in eerste video van 'On The Spot'

  1. Newschevron right
  2. Buikje te zien in eerste video van 'On The Spot'

FunX Talent-winnaar Buikje dropte vandaag de allereerste On The Spot. Het is de eerste video van YouTube-kanaal BASED, een samenwerking van Top Notch & Noah's Ark, ParraTV en Framez Productions. Met dit platform willen ze beginnende artiesten een plek geven om zichzelf te laten zien en horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buikje

Rapper Buikje is voor de meeste FunX-luisteraars geen nieuwe naam. Hij won vorig jaar namelijk FunX Talent: Rap. Buikje overtuigde hoofdjurylid Mani en gastjuryleden Fresku en Solomon Kifle het meest met zijn eigen versie van Money Zien. Als je veel op YouTube zit, dan is de kans ook groot dat je de videoclip van zijn track Bomba op het YouTube-kanaal van Boef hebt gezien.

Brug

BASED moet volgens Vincent Patty (directeur van Top Notch & Noah's Ark) de brug vormen tussen jonge makers en artiesten op het hoogste niveau: "Met het ontwikkelen van de scene, cultuur en industrie is alles groter, sneller en beter geworden. Dat is natuurlijk geweldig, maar met die ontwikkeling is de drempel voor talent juist hoger geworden. Met BASED willen we een brug slaan tussen die twee groepen."

On The Spot

BASED dropt iedere dinsdag om 13:00 uur een nieuwe On The Spot waarin nieuw talent zijn/haar skills kan laten zien. De bijbehorende tracks worden gestreamd op alle digitale platformen, zoals Spotify. Ook wordt de release gepromoot via de betrokken partijen. Op die manier willen ze beginnende artiesten iets geven waar ze echt behoefte aan hebben: exposure.

Ster advertentie
Ster advertentie