Music

BNTM-winnares trekt zich niets aan van tip Janice Dickinson

  1. Newschevron right
  2. BNTM-winnares trekt zich niets aan van tip Janice Dickinson
De woorden van voormalig topmodel Janice Dickinson schijnen niet veel indruk te hebben gemaakt op de 19-jarige winnares van Benelux Next Top Model. Na de finale zei Janice dat Melissa een grote toekomst voor zich heeft als topmodel, maar dat ze wel die tongpiercing eruit moest halen. Toen Fernando vroeg naar het stuk ijzer in haar mond, antwoordde ze met een schuldbewuste "oeps."

Janice Dickinson
Melissa zei vanochtend in Start: "Vanmiddag ga ik naar Elite Model (modellenbureau red.) en ik ga het er met hen over hebben. Als hij er echt uit moet, dan moet ik er aan geloven. Maar ik vind hem zo leuk." Samen met de andere drie finalisten bezocht Melissa het voormalige Amerikaanse supermodel thuis. Melissa: "Ja, dat was heel spannend, vooral omdat de meeste mensen denken dat ze een bitch is. Dat is ze ook wel een beetje, maar ze is gewoon heel eerlijk. Dat kan hard overkomen, maar zulke mensen moeten er ook zijn."

Kruisverhoor
Melissa werd in Start natuurlijk ook onderworpen aan het kruisverhoor. Op de vraag hoeveel mailtjes of smsjes van jongens ze na afloop van de finale heeft gekregen, antwoordt ze: "Als ik eerlijk moet zijn, waren dat er wel heel veel." Saillant detail: Melissa volgt de opleiding bouwkunde en architectuur en haar klas bestaat alleen maar uit jongens. Toen haar het dilemma "Religieus" of "Atheïst" werd voorgelegd, moest ze toch wel even slikken. Melissa: "Uuhm wat houdt het eigenlijk precies in?"

Haar verjaardag
15 oktober was Melissa jarig, maar nog echt gevierd heeft ze het niet. "Ik wil het nog wel vieren, ook omdat ik Benelux Next Top Model heb gewonnen." Op haar verlanglijstje staat gezelligheid. "Iedereen moet gewoon lekker aan de alcohol gaan haha." Haar aartsrivaal Renée is in ieder geval niet welkom op haar feestje. "Nee, zij is niet echt mijn type vriendin."

Kortetermijngeheugen
Niet alleen de vete tussen Melissa en Renée kwam ter sprake, maar ook Melissa's kortetermijngeheugen. Zo was in één van de laatste afleveringen te zien hoe Melissa met een mond vol tanden stond. Zo wist ze niet meer wie de fotograaf van de shoot voor Bruno Banani was en dat terwijl de beste man al die tijd in die jury had gezeten. Fernando nam gelijk de proef op de som en vroeg aan Melissa hoe hij heette. Met een schuldige blik en een verlegen lachje bekende ze uiteindelijk dat ze geen idee had. "Oeps."

Ster advertentie
Ster advertentie