Music

Lady Gaga verkozen tot best en slechtst geklede artiest

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga verkozen tot best en slechtst geklede artiest
Het klinkt misschien raar, maar Lady Gaga werd woensdag verkozen tot best èn slechtst geklede artiest. Ze kreeg de prijs mee naar huis tijdens de Britse Shockwaves NME Awards in Londen. De awardshow draait niet alleen om uiterlijk, er was ook aandacht voor muziek, film en internet.

De prijs voor 'schurk van het jaar' ging naar Kanye West. Dit kwam natuurlijk doordat hij zich misdroeg tijdens de MTV Video Music Awards waar hij de microfoon van Taylor Swift afpakte tijdens haar eerste MTV speech.

Muse

Rockgroep Muse drukte hun stempel op het prijzengala. De groep werd verkozen tot beste Britse band en bleek de beste website en de mooiste man, in de vorm van frontman Matt Bellamy, te bezitten.

De prijs voor beste weblog kregen ze niet. Die ging naar hun collega's van Radiohead. Held van het jaar werd de band Race Against the Machine. 'Inglourious Basterds' ging naar huis met de prijs voor beste film.

Slechtste

Voor de Jonas Brothers was er slecht nieuws. Zij werden gekozen tot slechtste band en maker van het slechtste album.Ster advertentie
Ster advertentie