Music

Interview met Rochelle: "ik ben er klaar voor!"

  1. Newschevron right
  2. Interview met Rochelle: "ik ben er klaar voor!"
Een half jaar geleden leerden we een bescheiden maar zeer talentvol meisje kennen. Haar naam is Rochelle. Vrijdag tien juni stond ze in de finale tegenover de groep Adlicious. Ze won met 73% van de stemmen. In Funx Five sprak Aashna met de kersverse winnares.

Finale
Ze zegt tegen Aashna dat ze niet tevreden was over haar optredens tijdens de finale. ’Ik was wel heel tevreden over Price Tag maar bij de rest vond ik dat het veel beter kon.'

Angela reddende engel
Angela Groothuizen zei een week voor de finale tegen FunX: ‘Ik ben sowieso al vanaf het begin fan van Rochelle, maar ik denk eerlijk gezegd wel dat Adlicious er meer klaar voor is.’ Rochelle reageerde hier ontkennend op en vertelde Aashna dat zij klaar is om de wereld te veroveren. ‘Ik ben er wel klaar voor en ik ga het bewijzen ook. Ik vind eigenlijk dat ik dat ook wel al heb gedaan, want anders was ik niet zo ver gekomen. ’

Trein
Ben jij ongelooflijk fan? En wil je graag haar handtekening scoren? Of gewoon checken of zij zo een beller is in de stiltecabine in de trein? Goed nieuws: ze maakt gewoon nog gebruik van haar ov-chipkaart vertelde ze tijdens het interview. Ze legde uit dat ze de trein pakt vanuit Eindhoven naar Amsterdam of Hilversum. Just so you know ;)

Wat kom je verder over Rochelle te weten als je het interview terugluistert? Nou, bijvoorbeeld dat ze geen haring lust, maar wel kibbeling! En…ze kent de track Sexy Bitch van David Guetta en Akon niet!

Check hieronder het interview met Rochelle!

{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams

?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/rochelle.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie