Music

Nieuwe Michael Jackson videoclip Behind The Mask in première

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Michael Jackson videoclip Behind The Mask in première
De nieuwe Michael Jackson videoclip 'Behind The Mask' is vandaag in première gegaan. Sony Music gaf alle internetgebruikers de kans om een rol in de clip te spelen. Het enige dat ze moesten doen is een eigen video uploaden.

Eisen

Vooraf werden er een aantal eisen gesteld aan de video. Zo kregen deelnemers een aantal scenario's voorgelegd waar hun video's aan moesten voldoen. Ze konden dansen als Michael, meezingen op het nummer en het was ook mogelijk om met een muziekinstrument in beeld te komen. Er waren nog een aantal mogelijkheden, maar die zie je vanzelf in onderstaande videoclip.

103 landen

Fans uit 103 verschillende landen reageerden op het Behind The Mask Project. De enthousiaste regisseur Dennis Lui was ontzettend blij met de reacties. "Ze kwamen vanuit de Sahara woestijn tot aan Venice Beach en van hoge bergtoppen tot aan achterstandswijken!" Lui noemt Behind The Mask de spannendste en leukste video die hij ooit gemaakt heeft. "Het is ongelofelijk om de creativiteit van al die mensen één te zien worden met de geest van Michael Jackson!"

Michael Jackson - Behind The Mask

Ster advertentie
Ster advertentie