Music

Travis Scott koopt peperdure kettingen voor zijn crew

foto: Instagram Elliotavianne
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott koopt peperdure kettingen voor zijn crew

Travis Scott heeft de King of Diamonds, Gucci Mane, ontkroond. De rapper heeft negen kettingen voor zichzelf en zijn crew gekocht. Daarvoor betaalde hij ruim 400.000 euro.

flame boy

Natuurlijk is de ketting van Travis net iets mooier en duurder dan de overige acht, want hé hij heeft ze zelf betaald. Volgens TMZ zou de nieuwe aanwinst zo'n 80 karaat zijn. De ketting is helemaal bedekt met diamanten, in allerlei verschillende kleuren.

Cactus jack

Heel egoïstisch is Travis niet met diamanten, want ook de andere acht kettingen heeft hij laten bedekken met de glimmende stenen. Op de kettingen van de crew staat Cactus Jack. De tekst verwijst naar het label Cactus Jack Records, dat de artiest eerder dit jaar oprichtte.

nieuw album

Travis Scott is samen met Quavo van Migos bezig aan een nieuw album. De twee artiesten zouden al meer dan 20 tracks met elkaar hebben opgenomen. Materiaal genoeg om uit te kiezen dus. Om het aankomende album te vieren strooit Travis Scott alvast met cadeaus. En misschien ook wel een beetje omdat hij binnenkort mogelijk vader wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie