Music

Atiye brengt Deli Ya uit als opvolger Salla

  1. Newschevron right
  2. Atiye brengt Deli Ya uit als opvolger Salla
Vier dagen na haar 21ste verjaardag brengt Atiye Deniz haar nieuwe single Deli Ya uit. De clip is gemaakt met de beelden van haar succesvolle concertenreeks op het Turkse gedeelte van het eiland Cyprus. Klik snel verder voor de videoclip!

Deli Ya is na Atiye's grote Turkse zomerhit Salla en Muamma alweer de derde track van haar laatste album 'Atiye'. De zangeres klinkt in Deli Ya een stuk volwassener dan in haar vorige tracks. Dit merk je duidelijk aan de moodswings die ze normaal in haar liedjes heeft. In Deli Ya klinkt ze een stuk constanter.

Meer Turkse muziek? Check www.TurkStars.nl!

Uitspraak
De uitspraak van bepaalde Turkse woorden blijft raar, maar als je interviews van Atiye hebt gezien dan weet je waarom. De dame heeft namelijk moeite met de Turkse taal. Dat komt waarschijnlijk doordat ze opgegroeid is in Engeland.

Griekse producer
De muziek van Deli Ya is gemaakt door één van de beroemdere Griekse producers, Phoebus Tassopoulos. De 38-jarige Tassopoulos heeft in de afgelopen jaren voor de grootste Griekse en Cypriotische artiesten geproduceerd. Zo maakte hij cd's voor Despina Vandi, Katy Garbi, Sakis Rouvas en Thanos Petrelis. Ook maakte hij vier jaar geleden de teamsong voor de Griekse voetbalclub AEK Athene.

Atiye Deniz - Deli Ya
Atiye Deniz - Salla

Ster advertentie
Ster advertentie