Music

Sean Kingston werkt voor nieuwe single samen met Nicki Minaj

  1. Newschevron right
  2. Sean Kingston werkt voor nieuwe single samen met Nicki Minaj
Sean Kingston heeft voor zijn nieuwe single 'Letting Go' de hulp ingeroepen van Nicki Minaj. Het is de eerste single van zijn derde album dat binnenkort uitkomt. Dit is vrij snel na zijn tweede album 'Tomorrow', dat vorig jaar uitkwam. De zanger was eerder dit jaar te horen op 'Eenie Meenie', de hitsingle met Justin Bieber. Met het succes van deze single net achter zich ziet de toekomst er rooskleurig uit.

Dr Dre
Sean Kingston liet onlangs via zijn Twitter weten dat hij samen met Justin Bieber te gast was bij de legendarische producer Dr Dre. Dre had samen met Justin beats gemaakt en de jonge artiest tips gegeven. Sean was erbij en had daar het volgende over te vertellen: "Net gefreestyled op een Dr. Dre beat. Het was legendarisch!".

Verkrachting
Sean Kingston werd vorige week opgeroepen door de politie voor een mogelijke verkrachting. Hij mocht echter al vrij snel weer naar huis. De 20-jarige zanger was op een feestje in een hotelkamer. De artiest zou met één van de twee vrouwen seks hebben gehad. Kort nadat hij het feestje verliet brak er een rel uit en werden twee vrouwen per ambulance afgevoerd.

De single 'Letting Go' met Nicki Minaj staat sinds vorige week in de XTips Chart.

Sean Kingston Ft. Nicki Minaj - Letting Go:Bekijk de behind the scenes tijdens de clip opnames:


Ster advertentie
Ster advertentie