Naar homepage
Music

VIDEO: Kan Sam J'taime rappen op Frans Bauer, klassieke muziek en polka?

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Kan Sam J'taime rappen op Frans Bauer, klassieke muziek en polka?

Sam J'taime won het achtste seizoen van FunX Talent met zijn eigen track Voor Mijn Strijders. Sindsdien heeft hij niet rustig zitten genieten van zijn overwinning. Zo tekende hij bij het label Bonne Chance en ging hij keihard aan de slag met het maken van nieuwe muziek. Vorige week dropte de rapper zijn nieuwe EP Niet Van Paris. Sam J'taime kwam langs bij De Avondshow om te praten over zijn nieuwe plaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FRANSE BAUER

Geef Sam J'taime een beat en hij kan erop spitten. Althans, dat zeggen zijn fans altijd. Jaimy wilde dat natuurlijk wel eens zien. Hij had drie tracks voor Sam J'taime uitgekozen, waar de artiest vervolgens op moest spitten met teksten van zijn EP. En dat waren niet zomaar nummers! De rapper moest zijn kunsten laten horen op Heb Je Even Voor Mij van Frans Bauer, klassieke muziek en zelfs polka. Lukte het Sam J'taime om er iets van te maken? Check het in de video bovenaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EP

Maar de rapper kwam niet alleen om op een track van Frans Bauer te spitten. Hij heeft namelijk ook net zijn gloednieuwe EP Niet Van Paris gedropt. Voor de plaat heeft de rapper ervoor gekozen om te maken wat hij leuk vindt en koos hij ervoor om een verhaal te vertellen met zijn tracks. "Het is een bewuste keuze en het is ook gewoon wie ik ben", vertelt Sam J'taime. "Ik wil liever dat de jeugd er iets aan heeft".

zingen

Zijn teksten gaan daarom vooral over heftige onderwerpen, vaak gemaakt met harde beats en dikke lines. Toch staat er ook een track op Niet Van Paris waar Sam J'taime op zingt! "Ik was er zelf ook wel een beetje verbaasd over", lacht hij.

Ster advertentie
Ster advertentie