Music

'Verkeerde' prijzen op de American Music Awards

  1. Newschevron right
  2. 'Verkeerde' prijzen op de American Music Awards
"Ik zou deze aan Coldplay hebben gegeven." Dat zei Chris Brown zondagnacht toen hij bij de uitreiking van de American Music Awards de prijs voor artiest van het jaar in ontvangst mocht nemen.Hij werd ook uitgeroepen tot beste pop/rock en R&B/soul artiest. Het was de avond van de 'verkeerde' awards, want ook Kanye West vond dat een ander het had verdiend. Lees verder voor de video's en om te zien wie Kanye's award had moeten winnen.

West werd geëerd met het beeldje voor beste rap/hiphop artiest, maar vond dat Lil Wayne het meer had verdiend. "Ik wil deze prijs aan Wayne geven. Vorig jaar was het mijn award geweest", aldus West, die dus nog steeds teleurgesteld was omdat het beeldje vorig jaar aan zijn neus voorbij ging. Hij kreeg ook de prijs voor beste rap/hiphop album.

Het laatste album van Alicia Keys werd bekroond tot beste pop/rock en R&B/soul album. Rihanna, de vriendin van Chris Brown, scoorde de awards voor beste pop/rock en R&B/soul artieste.

Enrique Iglesias ging met de Latin awards naar huis terwijl Linkin Park werd verkozen tot beste alternatieve rockband. De groep Daughtry werd bekroond tot beste pop/rock groep en Taylor Swift mag zich een jaar lang de beste countryzangeres noemen.

VIDEO'S

Kanye West - Heartless



Ne-Yo - Miss Independent/Closer




Rihanna - Rehab


FOTO'S









Ster advertentie
Ster advertentie