Music

Door SuperSongDag-talent Le Seton kijk je anders naar Nutella

  1. Newschevron right
  2. Door SuperSongDag-talent Le Seton kijk je anders naar Nutella

Het was een speciale SuperSongdDag uitzending vandaag. Oud-FunX DJ Aashna zat na een lange tijd weer achter de mic bij deze show. Dit keer niet als presentatrice maar als jurylid! Als je haar een beetje kent, dan weet je dat sarcasme haar trademark is. Was de muziek van het talent Le Seton goed genoeg of kreeg hij de befaamde Aashna feedback over zich heen?"Na dit liedje ga je nooit meer hetzelfde naar Nutella kijken"

Nutella?

De zanger begon met het nummer Nutella. "Na dit liedje ga je nooit meer hetzelfde naar Nutella kijken," vertelde hij in de show. En inderdaad, Riza en een paar luisteraars kijken na het horen van deze track nu heel anders naar dit potje chocolade smeersel. Waarom? Check maar zelf in de onderstaande video vanaf 10:41 minuten!

Live

Het moment van de waarheid brak aan in het tweede uur. Wist de ex-finalist van De Grote Prijs van Nederland indruk te maken met zijn live performance van het nummer Weerwolven? "Ik vind het wel een heel onderscheidende stem," zei Aashna. Een stem die zowel zij als Riza niet bij zijn uiterlijk hadden verwacht en dat vonden ze juist positief. "Dat is wel heel vet. Verder was het goed, zuiver, I like it," vervolgde de oud-DJ.

Ster advertentie
Ster advertentie