Music

Gaat Lil Wayne tekenen bij Jay Z's label 'Roc-A-Fella'?

  1. Newschevron right
  2. Gaat Lil Wayne tekenen bij Jay Z's label 'Roc-A-Fella'?

Het lijkt erop dat Lil Wayne binnenkort gaat tekenen bij Roc-A-Fella, het platenlabel van Jay Z. Tijdens het concert van Tyler The Creator veranderde Lil Wayne zijn lyrics ''I'm a Cash Money millionaire'' in ''I'm a motherf*cking Roc-A-Fella millionaire.''

Cash Money Records

In 2004 heeft Jay Z ook geprobeerd om Weezy te tekenen, maar Lil Wayne weigerde dit vanwege het lage bod. Hij tekende uiteindelijk bij zijn adoptievader Birdman, die eigenaar is van Cash Money Records.

Ruzie

Birdman en Lil Wayne hebben al een tijdje ruzie over het contract bij Cash Money. Behalve verschillende scheldpartijen, eiste Lil Wayne ook 51 miljoen dollar van Cash Money wegens contractbreuk. Het leek zelfs even het einde van Weezy's carrière.

Young Money

Hij eist ook de auteursrechten van verschillende platen van Drake en Nicki Minaj die werden uitgegeven via het dochterlabel Young Money, dat in 2005 door Lil Wayne werd opgericht. Lil Wayne dreigt al een tijd dat hij het label zal verlaten. Er is nog niet officieel bekend waar hij zijn muziek daarna zal onderbrengen, maar het label van Jay Z lijkt nu wel heel dichtbij te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie