Music

Bruno Mars kondigt album aan met video

  1. Newschevron right
  2. Bruno Mars kondigt album aan met video
Bruno Mars heeft via Twitter aangekondigd dat zijn nieuwe album af is. "Ik heb het gedaan! Het is af! Ik heb er een jaar aan gewerkt en nu ben ik eindelijk klaar. Mijn tweede album is compleet!!! Daarom ben ik de man!", aldus de zanger. Dit vierde hij met een grappige video 'Whatta Man' waarin hij zichzelf speelt.

"Mensen vragen mij altijd hoe het is om Bruno Mars te zijn. Dat is hetzelfde als je me vraagt hoe het is om een man te zijn. Een hele goede man", vertelt Mars in video. Hierin is verder te zien hoe hij als een held mensen en dieren redt en met grote mannen aan het armworstelen is.

De release datum van de cd is nog onbekend. Bruno vertelde wel eerder dat fans in oktober nieuwe nummers van hem te horen krijgen. Producer Diplo was zeer te spreken over het nieuwe album van de zanger. "Bruno is de coolste gast waarmee ik in de studio gehangen heb. Hij is zo grappig en het kan 'm niks schelen. Zijn volgende album wordt het grootste ding hier op aarde. Het is geniale popmuziek", aldus de producer.

{source}
<iframe
src="http://www.funnyordie.com/embed/e87dc8fac8" width="550" height="350" frameborder="0"></iframe><div
style="text-align:centre;width:500px;"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie