Music

Yes-R zingt met Deense Grammy-winnares

  1. Newschevron right
  2. Yes-R zingt met Deense Grammy-winnares
De Deense popzangeres Sisse-Marie werkt op haar nieuwe single 'Till The Sun Comes Up' samen met onze eigen Yes-R. Ze ontmoetten elkaar in de studio van het Deense productieduo Granity. Daar klikte het direct tussen de twee artiesten met deze single als gevolg.

Rap vs zang

Yes-R bereikte zijn grootste successen als rapper, maar hij heeft de rapmuziek inmiddels gedag gezegd. De presentator van The Next Pop Talent vertelde onlangs bij FunX dat hij zich volledig wil richten op zijn zangkunsten en dan met name als vocalist op dancetracks.



Sisse-Marie

Sisse-Marie won ooit een Deense talentenjacht en heeft inmiddels al drie #1 hits op haar naam staan. Ook mocht ze een Grammy mee naar huis nemen voor het Beste Album. Sisse-Marie werkte drie jaar als VJ bij MTV, maar ze richt zich nu op haar internationale doorbraak. Naast haar presentatieklusjes en een succesvolle zangcarriere is ze ook een veelgevraagd fotomodel. Zo sierde Sisse-Marie al de cover van beroemde modemagazines zoals de Italiaanse Vogue.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/xHbFb1PeKwA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie