Music

Reverse in USA: Grammy, Mandela & Gers Pardoel

  1. Newschevron right
  2. Reverse in USA: Grammy, Mandela & Gers Pardoel
Reverse bouwt hit na hit en daar komt binnenkort misschien een Grammy bij! De topproducer vertelde vanochtend ook dat hij een nieuwe hit voor Gers Pardoel heeft gemaakt en tot slot dat hij in de V.S. werkt aan een mysterieus Nelson Mandela-project.

Grammy

Je kon vorige week lezen dat Reverse tegenwoordig in de Verenigde Staten werkt. De eerste plaatsing die hij met Tricky en The-Dream meemaakte was op Tamar Braxton's succesvolle album 'Love and War' met het nummer 'Stay and Fight'. Dat album is nu genomineerd voor Best Urban Contemporary Album. Reverse vertelde vanochtend dat hij grotendeels achter de track zit. "Ik heb de gehele productie verzorgd en Tricky heeft een bridge toegevoegd. Ik was in Atalanta met Tricky en toen hebben we schrijfster Mavelle benaderd en die heeft de track in elkaar gezet. Daarna hebben we 'm opgenomen."

Gers Pardoel - Louise

Zijn we Reverse kwijt? "Nee, ik kom volgende maand weer naar Nederland. Ik heb er gewoon een baan bij", zei de producer in Start. Hij duikt binnenkort de studio in met Gers Pardoel, maar ook met Jayh en natuurlijk Adje. Van de nieuwe track die hij voor Gers heeft gemaakt, verwacht Reverse veel: "De track heet Louise en is een hele goede plaat geworden. Ik ben ervan overtuigd dat het echt een hit gaat worden. Het voelt goed. Ik heb 'm hier opgenomen en hij is ook hier gemixt, dus hij klinkt super."

Nelson Mandela

Reverse werkt nu met Tricky en The-Dream aan een nieuw mysterieus project: "Het is pas zeker als het zeker is met dit soort muziekprojecten, dus ik wil er nog niets over loslaten. Het is een project voor Nelson Mandela, maar ik kan niet zeggen welke artiest." Daarnaast werkt hij weer met The Pussycat Dolls, Jennifer Lopez en binnenkort ook met Usher.

Ster advertentie
Ster advertentie