Music

Afrobeats-ster WizKid laat je dansen met nieuwe track 'Ghetto Love'

foto: YouTube: Starboy TV
  1. Newschevron right
  2. Afrobeats-ster WizKid laat je dansen met nieuwe track 'Ghetto Love'

Na verschillende samenwerkingen zoals Brown Skin Girl met Beyoncé en Tokyo met King Promise, is de Afrobeats-ster WizKid nu terug met een solotrack. Ghetto Love is een voorproefje van zijn nieuwe, langverwachte album Made In Lagos. Dat zit er waarschijnlijk snel aan te komen, want op Twitter liet hij aan een fan weten het nog te droppen vóór zijn Starboy Fest-optredens in oktober.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Starboy

WizKid is een van de grootste namen als het om Afrobeats gaat. Hij begon op jonge leeftijd al met muziek maken en startte in 2013 zijn eigen label: Starboy Entertainment, waar onder anderen Mr Eazi en Maleek Berry zich bij aansloten.

De Nigeriaanse artiest is te horen op hits van grote namen waaronder Drake, Chris Brown en Ty Dolla $ign, maar tegenwoordig is elke samenwerking die hij aangaat een succes. Logisch, want als WizKid op je track staat, weet je gewoon dat het een nummer wordt waarop niemand stil kan blijven zitten.

Starboy Fest

Live losgaan op WizKids vibes? Dan moet je naar Manchester, Londen of Parijs. Daar treedt hij namelijk 18, 19 en 26 oktober op met zijn Starboy Fest.

Ster advertentie
Ster advertentie