Music

Libanese zangeres bijna onthoofd door vliegtuig

  1. Newschevron right
  2. Libanese zangeres bijna onthoofd door vliegtuig
In de nieuwe videoclip van de Libanese zangeres Haifa Wahby is te zien hoe de auto waarin zij zit geraakt wordt door een stuntvliegtuig. Op het eerste gezicht niet zo heel bijzonder zou je denken. Maar....het is wel shocking als je je bedenkt dat de botsing niet gepland was.

Vorig jaar was het namelijk breaking news op alle Arabische zenders: de bloedmooie Haifa Wahby had een ernstig ongeluk gehad tijdens de opnamens van haar nieuwe videoclip.

Botsing
Het vliegtuig dat vlak over haar auto vloog raakte de voorruit van de cabrio. Haifa kreeg glas in haar gezicht en kerosine over haar heen. Ze werd direct afgevoerd naar het ziekenhuis maar kwam er met lichte verwondingen relatief goed vanaf.

Heftige beelden
Uiteindelijk besloot de zangeres om de beelden van het ongeluk gewoon te verwerken in haar videoclip. Je kunt de video hieronder checken. Het moment van het ongeluk zie je na ongeveer 4 minuten en wordt later nog een keer herhaald:
{youtube}OMvYNFsPqHE{/youtube}
Verslag ongeluk
De beelden in de clip die na het ongeluk te zien zijn, zijn overigens niet echt. Die zijn later opgenomen. Het vliegtuig is dus niet echt neergestort. Check hier het verslag die de Libanese TV vorig jaar maakte van het ongeluk.
{youtube}ZtDnDq_0bNY{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie