Music

Sidney Samson over track met Pitbull en Akon

  1. Newschevron right
  2. Sidney Samson over track met Pitbull en Akon
Sidney Samson die samenwerkt met Pitbull en Akon? Het klinkt als een droom van een Nederlandse dj die waarheid is geworden. Bij Weekend WaX met Hatim en Riza vertelde Sidney afgelopen weekend hoe hun single Gimme Dat Ass tot stand is gekomen.

Pitbull & Akon

Sidney Samson heeft Gimme Dat Ass te danken aan een verzoek voor een remix van International Love. Hij mailde de remix naar Pitbull's management en kreeg direct een bericht terug waarin stond dat Pitbull de track officieel wilt uitbrengen. De Cubaanse Amerikaan liet de song vervolgens aan Akon horen en vroeg hem een verse in te zingen. Uiteindelijk hebben ze samen besloten om de single Gimme Dat Ass te releasen als eerste single van hun nieuwe gezamenlijke label.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F48703492&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Stadiontour LMFAO

Hatim vroeg Sidney Samson ook naar de stadiontour die hij nu doet met LMFAO. Waarom heeft het Sexy And I Know It-duo onze Nederlandse dj gevraagd en niet een Amerikaanse collega? Hierop antwoordde Sidney dat Red Foo onder de indruk was van hem. "Hij smste mij: Ik ga een stadiontour doen en ik wil dat jij met me mee gaat! Heb je daar zin in?" Zijn antwoord was kort maar krachtig: "Ja, natuurlijk!"

Slopen!

Sidney Samson is na Pitbull, Akon en LMFAO nog niet klaar, want er staan ook singles met Far East Movement, will.i.am en Shakira klaar. Wordt dit het jaar van Sidney? Zelf weet hij het zeker: "Ik heb de afgelopen jaren veel gespaard en heb nu het geluk dat alles tegelijk valt! We gaan 'm helemaal slopen!"

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/YP119W8wgq8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie