Music

Michael Jackson De diXte

  1. Newschevron right
  2. Michael Jackson De diXte
Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat zijn meest succesvolle album uitkwam. Popidool Michael Jackson brak alle records met zijn album Thriller. Hij verkocht hier meer dan 45 miljoen exemplaren van. Om dit te vieren is er een 25th Anniversary Thriller album op komst.
Daarop staan verschillende remakes samen met hedendaagse artiesten. De eerste officiële release is samen met Akon en heet Wanna Be Startin Somethin 2008. MJ is deze week De diXte!

Het schijnt dat Michael Jackson torenhoge schulden heeft. Hij heeft namelijk peperdure juristen moeten inhuren om zijn onschuld te bewijzen in de langdurige rechtszaak, waarin een 14-jarige jongen Michael Jackson van seksueel misbruik beschuldigde. Dat was in 2003, maar dat het MJ’s carrière negatief beïnvloed heeft, zal wel duidelijk zijn.

Hij moet daarom toeren en hopen op een succesvolle release om zich uit de schulden te werken. Natuurlijk vinden de artiesten het ook een eer om met de King Of Pop te werken. Op de cd zullen daarom ook nummers verschijnen met o.a. Fergie (Beat It 2008) en Kanye West (Billie Jean 2008).

De eerste release is met Akon, die vorig jaar ook negatief in het nieuws kwam. In zijn geval ging het om een 14-jarig meisje. Akon danste op Trinidad iets te hardhandig met haar.

De vraagt blijft daarom, krijgt Thriller 2008 een happy end of eindigt het in een drama? Michael Jackson en Akon zijn in ieder geval De diXte met Wanna Be Startin' Somethin’ 2008!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/dixte/De_DiXte_Wanna_Be_Starting_Somethin_2008_Michael_Jackson_Ft_Akon.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie