Music

50 Cent rouwt om oma: "Ze dacht altijd eerst aan mij"

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent rouwt om oma: "Ze dacht altijd eerst aan mij"
50 Cent rouwt om de dood van zijn oma. Hij had een speciale band met zijn 'nana' Beulah Jackson die vorige week overleed. Fifty verloor zijn moeder al toen hij nog maar acht jaar oud was en sindsdien vond de rapper altijd steun bij zijn oma.

Steun

In een interview met Revolt TV vertelt hij hoe ze alles van 50 Cent kocht, maar er nooit naar luisterde: "Nana kocht iedere single of album van mij en bewaarde ze met het plastic er nog omheen. Ze kocht het om mij te steunen in de releaseweek en maakte er een hele happening van."God Gave Me Style

Op het album The Massacre staan hits als Candy Shop, Outta Control en Just a Lil Bit, maar Fifty bewaart de beste herinneringen aan God Gave Me Style. "Als ik één ding mocht wensen, dan was het dat die track een hit was geworden." 50 Cent had het nummer namelijk voor zijn oma geschreven. Het grappige is dat hij wilde experimenteren op The Massacre, maar op haar oma-advies hardere tracks ging schrijven.

"Mijn oma mocht alles van mij hebben. Alles dat ik bezit, want zij dacht altijd eerst aan mij. Alle anderen in mijn leven zouden daarvan genieten, behalve nana."

Ster advertentie
Ster advertentie