Music

XTIP: Xerxes Naseri - Jij Bent Van Mij

  1. Newschevron right
  2. XTIP: Xerxes Naseri - Jij Bent Van Mij
Tussen de XTips vind je deze week Xerxes Naseri met zijn track Jij Bent Van Mij. Het Nederlandstalige zouk nummer is gebaseerd op een beat van producer Oliver Rosa en is tot stand gekomen tijdens een mooie zomeravond, zegt Xerxes. "Ik was eigenlijk helemaal niet van plan er een track van te maken, maar vanwege de positieve reacties op internet hebben we dat toch gedaan", zegt hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Dance
Xerxes maakt tegenwoordig vooral Dance nummers maar hij is zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Dit zorgt volgens de zanger uit Hoofddorp voor een unieke mix van R&B en dance stijlen in zijn muziek.

Sinds 2014 heeft Xerxes een publishing overeenkomst bij cloud9 en stromen de opdrachten op het gebied van dance muziek binnen. Hij verwacht zijn eerste paar tracks later dit jaar te releasen. Daarnaast is hij nog druk bezig met zijn rechtenstudie.

Neef
De achternaam van Xerxes komt je misschien bekend voor. Dat kan wel kloppen want zijn neef Ehsan Naseri scoorde eerder al een grote hit op FunX met Is Dit Liefde. Beide zangers komen duidelijk uit een muzikale familie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie