Music

Eerste videoclip voor Coevorduh: Tony Feestneus

  1. Newschevron right
  2. Eerste videoclip voor Coevorduh: Tony Feestneus
Als je De Jeugd van Tegenwoordig combineert met Aux Raus dan kom je al snel uit bij Coevorduh. Het duo bestaat uit Vjeze Fur en Bastiaan Bosma en lanceerde onlangs de eerste videoclip 'Tony Feestneus'.

In een interview met 3VOOR12 vertelt Vjeze Fur over de eerste ontmoeting die vijf jaar geleden plaatsvond tussen de muzikanten: "Zoals dat gaat: via vrienden van vrienden. Ik zag Aux Raus in het programma van Willie Wartaal. Later speelden ze in de Bitterzoet en al gauw stond de hiphopgroep achterin dat nummer Fall mee te brullen. Ik vind Bastiaan een van de hardste performers van Nederland. Het is Baby Bosma weetjewel. Inmiddels zijn we BFF’s."

Coevorduh is een project waar het duo al drie jaar aan werkt. Inmiddels hebben Vjeze Fur en Bastiaan Bosma al twaalf tracks opgenomen en hopen ze dat de plaat dit jaar nog uitgebracht kan worden via Magnetron Music.

De eerste single Tony Feestneus klinkt als een mashup van Aux Raus met De Jeugd van Tegenwoordig, maar het album is volgens Vjeze diverser dan dat. "Er staan rustigere tracks op, hele heftige nummers en gothic dingen."

Ster advertentie
Ster advertentie