Films, Series & TV

Emotionele onthulling Bilal Wahib: "Bij elke auto vroeg ik me af of die voor mij kwam"

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Emotionele onthulling Bilal Wahib: "Bij elke auto vroeg ik me af of die voor mij kwam"

Bilal Wahib ging gister langs bij Humberto Tan om te praten over zijn aankomende documentaire, Bilal Wahib: altijd, altijd. Het eindigde met een emotionele ontlading van Bilal toen het over zijn donkerste dagen ging.

TERUG NAAR DE MUZIEKWERELD

Na een tumultueuze periode, waarin Bilal Wahib werd gearresteerd, geplande optredens annuleerde, zijn felbegeerde Edison-prijs misliep en tijdelijk uit de publieke belangstelling verdween, maakt deze documentaire een diepe duik in het leven van de zanger en acteur. De documentaire verkent zijn weg terug naar de muziekwereld en de uitdagingen waarmee hij geconfronteerd werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"IK GA NIET OPGEVEN"

In de meest recente aflevering van het programma Humberto bespreken ze enkele momenten uit de documentaire. Bijzonder aangrijpend was het moment waarop hij sprak over de bedreigingen die hij heeft ervaren. Overmand door emotie vertelde Bilal dat hij paranoïde werd, en dacht dat elke auto voor hem kwam.

"Ik werd toen best wel veel bedreigd, dat was wel heftig. Maar ik dacht: we gaan dit niet zo laten eindigen. Al moet ik twintig keer harder rennen dan Antoon, of dan Snelle of Boef, dan ga ik twintig keer harder rennen. Misschien haal ik mijn doel niet, maar ik ga niet opgeven. Dat heb ik wel geleerd.”

Ster advertentie
Ster advertentie