Music

Obama krijgt veel steun van muzikanten

  1. Newschevron right
  2. Obama krijgt veel steun van muzikanten
Een groot aantal artiesten heeft president Barack Obama de afgelopen dagen gesteund. Zo vroegen zowel Madonna als Katy Perry tijdens hun concerten aan het publiek om op Obama te stemmen. Bij de 54-jarige zangeres waren niet alle concertgangers daar blij mee. Ook Pitbull vroeg in Miami om Barack te steunen.

Jay-Z heeft gisteren de campagne van Obama een boost gegeven met een optreden. De rapper heeft de tekst van '99 Problems' aangepast en voorgedragen aan het publiek. De rapper verving het scheldwoord 'b*tch' in de tekst met de naam van republikein Mitt Romney: "Ik moet het doen, het spijt me. Ik heb hier geen toestemming voor gekregen van de geheime dienst. Ik heb de tekst van het nummer aangepast en het klinkt nu zo; 'If you havin' world problems, I feel bad for you son. I got 99 problems, but Mitt ain't one.'" Het publiek dat bestond uit democraten moest lachen toen ze het hoorden. Verder kregen de toeschouwers de tracks 'Run This Town' en 'Public Service Announcement' te horen.

"Vier jaar geleden hebben we gestemd voor hoop en verandering. Die hoop heeft er al voor gezorgd dat een generatie mensen het gevoel heeft dat ze er iets van kunnen maken in deze wereld", aldus Jigga."Verandering is ook onderweg. We weten dat dat niet binnen een dag mogelijk is, maar we willen absoluut vooruit. We willen niet een stap terugzetten", voegde hij er nog aan toe. Ook zijn vrouw Beyoncé had haar steun betuigd aan Obama. Ze plaatste een handgeschreven brief op haar website die gericht is aan de president.

{gallery}blogs/marcel/pix/beybrief{/gallery}Jay-Z


Pitbull


Katy Perry
Ster advertentie
Ster advertentie