Music

Iyaz: "Ik geloofde niet dat Sean Kingston mij aansprak"

  1. Newschevron right
  2. Iyaz: "Ik geloofde niet dat Sean Kingston mij aansprak"
In een interview met Fernando vertelt Iyaz over zijn grote hit Replay, het XChart duet met Charice en over z'n nieuwe single 'Solo'.

Verder in het FunX interview hoor je de zanger aan het woord over Sean Kingston. Sean sprak Iyaz aan via Myspace, maar de artiest van de Britse Maagdeneilanden geloofde in eerste instantie niet dat het de echte Sean Kingston was. Hoe dat goed is gekomen, bekijk je hieronder in het gesprek met Fernando!

FunX interview met Iyaz
Tekst gaat verder onder de video!De jonge zanger introduceerde het Island Pop-genre bij het grote publiek met zijn FunX nummer 1 hit 'Replay'. Alles duidt erop dat hij de lijn doortrekt met 'Solo'. Daarnaast is Iyaz de komende maanden ook veelvuldig op de radio te horen met het grote Filipijnse talentje Charice. Ze stijgen deze week naar de twaalfde plaats van de XChart met Pyramid. Klik hier om op het tweetal te stemmen!

Eind april komt het debuutalbum van Iyaz uit. Op 'My Life' vind je zowel Replay als de nieuwe single Solo. Ook staan er samenwerkingen op met Busta Rhymes, Kevin Rudolf en Rock City.

Iyaz - SoloCharice Ft. Iyaz - PyramidIyaz - ReplaySter advertentie
Ster advertentie