Music

Romeo Santos en Lil Wayne de diXte

  1. Newschevron right
  2. Romeo Santos en Lil Wayne de diXte
Romeo Santos is de diXte van de week met de track 'All Aboard'. Voor de single heeft de zanger van Aventura samengewerkt met Lil Wayne. De Dominicaan heeft dit nummer helemaal in het Engels gezongen.

Het is de enige track op het album met urban/pop invloeden. De cd, Formula 1, staat al drie maanden op de eerste positie in de Latin Billboard Album Chart. De solocarrière van de Romeo is hiermee goed van start gegaan.

Succes
In februari stond de bachata ster drie maal in een uitverkocht Madison Square Garden te New York. Er waren gastoptredens van onder andere Usher, P.Diddy, Prince Royce en Wisin y Yandel. "Hij is de nieuwste, grootste superster en zal hier nog een lange tijd zijn!" aldus Diddy op het podium. De Amerikaanse dagbladen en kranten laten zich de laatste tijd lovend over Santos uit.

Televisie
De zanger is vorig jaar nog door Will Smith benaderd voor eigen tv-programma. Momenteel is Romeo's comedy serie in ontwikkeling bij de zender ABC en wordt door Smith zelf geproduceerd. Een promofilmpje hiervan is op de Amerikaanse televisie al te zien.

Bachata
Romeo bracht drie weken voor de release van de 'All Aboard' clip de combinatievideo van de bachatanummers 'Mi Santa' en 'La Diabla' uit. Santos was voor de clipopnames speciaal naar Spanje afgereisd. Op de track Mi Santa heeft hij met flamenco gitarist José Fernández Torres, beter bekend als Tomatito, gewerkt. De single 'Mi Santa' staat momenteel in de Latin Top 30 op de twaalfde positie.
Romeo Santos live optreden bij The Tonight Show van Jay Leno
Ster advertentie
Ster advertentie