Music

Dan Bălan laat je swingen met Chica Bomb

  1. Newschevron right
  2. Dan Bălan laat je swingen met Chica Bomb
Dan Bălan staat deze week in de Xtips lijst met de single Chica Bomb. Na het succes met nummers zoals Crazy Loop en Johanna is Chica Bomb zijn laatste wapenfeit. De videoclip is geschoten door regisseur Hype Williams. Hij werkte onder andere samen met Jay-Z, Jessica Simpson, Puff Daddy en Janet Jackson. De videoclip ziet er ook goed uit, of komt dat door alle vrouwen?

Dan Bălan is een 31-jarige Moldavisch zanger. Hij heeft twee albums uitgebracht getiteld The Power of Shower en Crazy Loop Mix. Het laatste album kwam december vorig jaar uit en bevat de singles Crazy Loop (Mm-ma-ma), Despre Tine Cant (Part 2) en als laatste Chica Bomb. Het album bevat veel dance tracks, maar zeker niet alles is dance. Zo heeft zijn tweede single een duidelijk rockgehalte.

Waar je de zanger vooral van kent is O-Zone. In 2004 scoorde de boyband met Dragostea din Tei een hit in verschillende Europese landen. Ook in Nederland behaalde de track de nummer 1 positie. Wereldwijd werd de single meer dan twaalf miljoen keer verkocht. In totaal bracht het trio drie albums uit.

Bekijk de videoclip:

Ster advertentie
Ster advertentie