Music

Usher doet boekje open over relatie in 'Papers'

  1. Newschevron right
  2. Usher doet boekje open over relatie in 'Papers'
De vorige keer dat Usher een album baseerde op zijn eigen relaties, verkocht hij tien miljoen platen. Zijn nieuwe single 'Papers' lijkt deze lijn door te gaan trekken op zijn aankomende album Raymond vs Raymond. Beluister hier de nieuwe Usher!

Papers gaat, zoals je misschien al kon raden, over een scheiding. Precies de fase waarin Usher zich nu bevindt met zijn vrouw Tameka Foster Raymond.

In juni van dit jaar vroeg Usher een scheiding aan na een huwelijk van bijna twee jaar. In Papers lijkt Usher hier een boekje over open te doen. Zo zingt hij dat de roddels over een kloof tussen hem en zijn moeder op waarheid berusten.

'For you I gave my heart and turned my back against the world. Cause you were my girl, girl, girl. I done damn near lost my mama, I done been through so much drama, I done turned into the man I never thought I'd be, I'm ready to sign them papers.'


Sean Garret
Schrijver Sean Garret verklapte al eerder dat hij met Usher werkte aan een explosieve track over een scheiding. Dat blijkt Papers te zijn. Hij zegt er wel bij dat de track in eerste instantie niet over Usher's scheiding ging. 'Ik had de track al geschreven voor Usher scheidingsaanvraag. 'Ik had destijds geen idee van zijn privé situatie, maar ik vond zo'n track wel passen bij hem.'

De twee artiesten blijken heel close te zijn op het muzikale vlak. "Ik kan hem sturen met mijn teksten. Ik vond het dan ook de tijd om in zijn relatie te duiken en al het goede en slechte eruit te halen."

Usher haalt uit
Usher staat bekend als een man die het altijd opnam voor zijn vrouw en zelfs tegen zijn moeder in ging. Ook toen ze in het ziekenhuis terecht kwam voor een plastische ingreep waar hij geen weet van had. In de nieuwe track Papers is het een omgekeerd wereld waarin hij al zijn frustraties uit: 'I ain't afraid to say I got needs, but the only time you here for me, is when the bottles are popping and everything is sweet'.

Usher - Papers

Ster advertentie
Ster advertentie