Music

Dr. Dre wil uitgebreide Europese tour met Eminem, Snoop en Kendrick

  1. Newschevron right
  2. Dr. Dre wil uitgebreide Europese tour met Eminem, Snoop en Kendrick

Je zou verwachten dat Dr. Dre inmiddels alles heeft bereikt. Maar de super producer heeft zijn 'things to do lijstje' nog niet helemaal afgewerkt. Hij wil heel graag een uitgebreide Europese tour doen met Snoop Dogg, Eminem en Kendrick Lamar.

"Dit is één van die dingen waar ik over heb gedroomd. Ik wil het Beats & Rhymes noemen. Ik wil dat Snoop, Eminem en Kendrick Lamar erbij zijn. Ik wil de complete productie en het podium daarheen brengen. Ik wil Europa dezelfde liefde geven als ik van hun tijdens mijn hele carrière heb ontvangen. Dat is mijn droom en hopelijk kunnen we dat waarmaken," vertelde Dre in een radio-interview bij Apple Music.

Invloed
Dr. Dre is dit jaar dan wel 50 jaar geworden, maar hij heeft nog steeds een grote invloed op de hiphop scene. Zo lanceerde hij onlangs het album Compton dat heel goed verkocht. Dre werkt bovendien aan tracks voor andere bekende artiesten waaronder Kendrick Lamar en Game. Zijn film Straight Outta Compton stond een aantal weken op de eerste positie in de box office. Daarnaast is de Beats by Dre headphone nog steeds het populairst in de urban scene.

Ster advertentie
Ster advertentie