Music

VIDEO: Henny Vrienten ontroert Winne in Ali B Op Volle Toeren

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Henny Vrienten ontroert Winne in Ali B Op Volle Toeren
Ali B en Winne gingen in de laatste aflevering van Ali B Op Volle Toeren op bezoek bij Henny Vrienten, bekend als zanger van de Nederlandse popgroep Doe Maar. In deze aflevering maakten de rappers een eigen versie van Sinds Een Dag Of Twee (32 jaar). Henny Vrienten maakt op zijn beurt zijn eigen versie van Winne's nummer Lotgenoot.

Ontroerd

Fernando sprak donderdagochtend met Winne, die zich erg goed voelt na zijn optreden in Ali B Op Volle Toeren: "Ik heb heel veel positieve reacties gehad. Mensen waren ontroerd en daar doe je het uiteindelijk voor", aldus de rapper. Henny Vrientens versie van Winne's 'Lotgenoot' raakte de rapper. "Bij muziek vallen alle filters weg en dan komt het rechtstreeks bij je binnen. Zijn versie sprak tot mijn ziel en dat kwam ook tot uiting.", aldus de Rotterdamse rapper.

Samenwerking

In de tijd dat Ali en Winne bij Henny waren hebben ze veel gepraat. Zo is er gesproken over Henny's verleden, de muziek van Winne en een eventuele samenwerking. Winne: "Ik wil geen dingen forceren en laat het gewoon gebeuren. Deze aflevering is voor mij al een geweldige ervaring. Als daar als kers op de taart een nummer met hem uitkomt, moet dat zo zijn. Ik ga het niet pushen."

Luister het interview met Winne:

{audio}http://download.omroep.nl/funx/start/WinneStart.mp3{/audio}

Bekijk de aflevering met Winne en Henny Vrienten:


Vervolg

Ali B vertelt in een interview dat hij er van uitgaat een tweede seizoen te maken: "Ik kan het officieel niet bevestigen, maar je kunt er onofficieel wel vanuit gaan". De serie is positief ontvangen, maar Ali wil het programma niet uitmelken: "Bij een tweede seizoen heb ik een goed gevoel, maar ik ben er alles behalve zeker van of er een derde seizoen moet komen."
Ster advertentie
Ster advertentie