Music

Victoria Koblenko flirt met Shahruk Khan

  1. Newschevron right
  2. Victoria Koblenko flirt met Shahruk Khan
Actrice Victoria Koblenko wil graag in een film spelen met Bollywood legende Shahruk Khan. Dat heeft ze laten weten op FICCI Frames in India, de grootste film & tv beurs van Azië. Ze was daar vorige week samen met een Nederlandse delegatie waar ook FunX deel van uitmaakte.

De actrice is al vanaf kleins af aan fan van de Indiase industrie. Voor haar is één acteur die er met kop en schouders uitspringt in de Bollywood-industrie: Shahruk Khan. De Indiase filmlegende heeft een diepe indruk op de actrice achtergelaten. "Ik heb veel van zijn films gezien. Hij is zowel mijn favoriete Bollywood acteur, als die van een groot deel van mijn vrienden in Nederland en Rusland."

Bollywood-actrice

Op de beurs liet Koblenko weten dat ze graag een rol wil spelen in een Bollywood film. "Ik kan geen Hindi en ik zie er niet echt uit als een Indiër, maar zelfs een rol als buitenlander zou ik geweldig vinden." Ook werd haar gevraagd met wie ze een liefdespaar zou spelen als ze zelf mocht kiezen. Het antwoord daarop kon je zien aankomen: "Shahrukh Khan natuurlijk!"

De Bollywood-toekomst voorspelt in ieder geval veel goeds voor Victoria. In de week dat ze in Mumbai verbleef had ze namelijk afspraken staan met filmmaker Yash Chopra en een Bollywood-productiemaatschappij.

Shahrukh Khan op de FICCI 2010

Ster advertentie
Ster advertentie