Music

WERELDPRIMEUR: RedRed ft. Sarkodie - Ghetto

  1. Newschevron right
  2. WERELDPRIMEUR: RedRed ft. Sarkodie - Ghetto
VIDEO: RedRed en Sarkodie krijgen je met de video van hun nieuwe single 'Ghetto' zeker aan het dansen! De clip ging vanochtend wereldwijd in première op FunX.nl en natuurlijk hoorde je de track voor het eerst in Start!



Ghanees gerecht

RedRed is een samenwerking tussen de Ghanese producer/songwriter M3NSA en dj/producer ELO die vooral lekkere African Electronic Dance Music moet gaan opleveren.



De naam REDRED (rĕdrĕd) doet bij Ghanezen waarschijnlijk een belletje rinkelen. Het is namelijk ook een populair gerecht uit Ghanese keuken, die bekendstaat om de rode peper en rode palmolie. Meer weten over het RedRed duo in plaats van het gerecht? Check dan Facebook, Instagram of Soundcloud!



Sarkodie

De naam Sarkodie zie je de laatste jaren vaak opduiken in de Afrikaanse muziekwereld, dus ook bij FunX. De Ghanees kwam al meerdere keren langs in de NandoLeaks met tracks zoals 'Pon Di Ting', een samenwerking met Banky W en 'Before Then' een samenwerking met Wondaboy. Daarnaast heeft Sarkodie ook nummers met andere FunX-artiesten zoals Fuse ODG, Tiwa Savage en D'Banj uitgebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie