Music

Download Nu: Berry Black - Nieuwe Generatie

  1. Newschevron right
  2. Download Nu: Berry Black - Nieuwe Generatie
In 2007 werd een half Nederlandse en half Surinaamse rapper met een zachte 'g' geïnterviewd bij FunX. Deze rapper heette Berry Bleck en kreeg de kans om zijn eigen track te laten horen.

Een jaar later staat hij weer bij FunX op de stoep, maar deze keer met de mixtape ‘Nieuwe Generatie’. Een mixtape vol muziekale hoogstandjes die je zeker moet checken! En natuurlijk de bijbehorende videoclip!

Berry wordt geïnspireerd door artiesten zoals: Erykah badu, Bob Marley, Raymzter, Brainpower, Extince, Opgezwolle en is vanaf jongs af aan al bezig met muziek. Op jonge leeftijd begon hij met het schrijven van liedjes op de piano. Op zijn elfde(!) nam hij al zijn eerste rap track op met een cassetterecorder en sindsdien is hij blijven zwemmen in de grote vijver van de Hip-Hop.

De rapper is op zijn 17e toegelaten op de Nederlandse Popacademie in Utrecht en is zich sindsdien vooral gaan focussen op Hip-Hop, Jazz, Soul, en alles wat hij verder ‘vet’ vindt klinken. Check dan ook snel de vernieuwende sound op zijn mixtape: Nieuwe Generatie!

Berry Bleck - Nieuwe Generatie
{youtube}lTgVFm7SZ7w{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie