Music

Jemere Morgan brengt reggae met retro vibe

  1. Newschevron right
  2. Jemere Morgan brengt reggae met retro vibe
Jemere Morgan brengt met zijn nieuwe single 'Neighborhood Girl' een ouderwetse reggae vibe. Het nummer is een sample van John Holt's 'Sweetie Come Brush Me'. Rellee Hayden heeft de productie van de track verzorgd. Hij werkte al eerder aan de albums van Gyptian, Etana en Gramps Morgan.

De single is de eerste release van zijn aankomende EP 'I Am Jemere.' Momenteel is de zanger in Miami om zijn nieuwe track te promoten. Hij verwacht dat hij in de zomer ook in Nederland gaat optreden. Dat is bovendien de periode waarin de artiest zijn album uitbrengt.

Jemere is één van de jongste leden van de beroemde Morgan familie die zich in het muziekwereldje begeeft. Zijn opa Denroy Morgan en vader Gramps Morgan houden het in tegenstelling tot hem alleen bij reggae muziek. Hij mengt graag verschillende stijlen door elkaar. Hij raakte naast zijn familieleden ook geïnspireerd door artiesten als Mario, Chris Brown, Otis Redding en India Arie.

FunX-interview met Jemere & Gramps Morgan
{source}
<iframe width="100%" height="160" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79038845"></iframe>
{/source}

Jemere Morgan - Neighborhood Girl


John Holt - Sweetie Come Brush Me
Ster advertentie
Ster advertentie