Music

EXCLUSIEF: Postmen de diXte met Wake 'm Up

  1. Newschevron right
  2. EXCLUSIEF: Postmen de diXte met Wake 'm Up
De nieuwe single Wake 'm Up van Postmen was vandaag voor het eerst en exclusief te horen op FunX tijdens het programma XTips. De track is bovendien tot diXte van de week gebombardeerd.

In de splinternieuwe track zijn zowel hiphop als reggae elementen verwerkt, zoals je al gewend was van de groep. Vorige maand gaf frontman Remon Stotijn tijdens een FunX-interview al aan dat ze het oude Postmen gevoel willen behouden maar hier een moderne draai aan willen geven.

Documents
'Wake 'm Up' kan je terugvinden op de nieuwe versie van hun succesvolle album 'Documents' uit 1998. De cd wordt op 4 mei opnieuw uitgebracht en je kan hier naast de bekende nummers ook een paar nieuwe tracks en remixes op verwachten. Hou FunX.fm in de gaten want binnenkort kun je kaarten winnen voor de release party!

Succes
In de jaren 90 wist Postmen succes te boeken met nummers als Cocktail, U Wait, Renaissance en Crisis. Na drie albums besloten de groepsleden in 2004 hun eigen weg te gaan. Remon Stotijn ging onder de naam Postman verder terwijl Michael Parkinson als Maikal X aan een solocarrière begon.

Comeback
Begin 2012 besloten Remon en Michael om weer leven te blazen in de groep. Aangezien het contact met G Boah was verwaterd, zit hij niet meer bij de groep. Het team heeft zich wel versterkt met een nieuw lid, nameljik Alyssa Stotijn.

Ster advertentie
Ster advertentie