Music

Vrijgezelle Boef gaat zich op rap richten

foto: NPO
  1. Newschevron right
  2. Vrijgezelle Boef gaat zich op rap richten

Boef gaat weer als single door het leven. Dat schreef de populaire rapper eerder vandaag op Instagram: "Vanaf vandaag weer vrijgezel, mensen dat jullie dat weten." Met welke habiba gaat hij nu romantisch wandelen op het strand? Welke dame krijgt straks schattige beertjes en dure verrassingen zoals een horloge?

waarom stress je mij Habiba

Het bericht is inmiddels verwijderd, dus het is even onzeker of Boef geen habiba meer heeft die hem kan stressen. In het verwijderde bericht stond onder andere dat hij zich op zijn muziek zou gaan storten en vooral niets meer met zijn ex te maken wilde hebben. "De enige reden dat ik dit post, is omdat ik niet meer met haar geassocieerd wil worden. Veel boze ogen en mensen loeren enzo, fuck dat man." Meer info volgt binnenkort in een vlog.

Instagrampost van Boef

Vanaf vandaag weer vrijgezel. Mensen dat jullie het weten. De enige reden dat ik dit post, is omdat ik niet meer met haar geassocieerd wil worden. Veel boze ogen. Veel mensen loeren enzo. Fuck dat man. Vanaf nu is het weer volop op rap niffo's. Slaap lekker en binnenkort in me vlog meer uitleg. Slaap lekker tijgers.

Ster advertentie
Ster advertentie