Music

Comeback Imran Khan met 'Satisfya'

  1. Newschevron right
  2. Comeback Imran Khan met 'Satisfya'
VIDEO: Imran Khan is helemaal terug met zijn nieuwe banger 'Satisfya'. De zanger met Haagse roots bracht de videoclip van de XTip afgelopen weekend uit en na een paar dagen staat de clip al bijna op een miljoen views!

IK Records

Imran Khan werkte voor Satisfya weer samen met hitproducer Eren E, die eerder medeverantwoordelijk was voor het succes van Amplifier. De nieuwe track van Imran is uitgebracht bij IK Records, het eigen platenlabel van de zanger. Wie weet volgt er nog explosief album als 'Unforgettable'. Totdat het zo ver is, check je nu de video van Satisfya!

Internationaal

De Haagse zanger van Pakistaanse komaf brak internationaal door met de FunX-hits Ni Nachleh, Amplifier en Bewafa. Imran schreef in de afgelopen jaren al meerdere titels op zijn naam, zoals de Best Desi Act tijdens de Asian Music Awards. Ook werd hij verkozen tot Beste Mannelijke Artiest door de lezers van Anokhi Magazine.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/pfVODjDBFxU?list=UUGq-2cxsm_pVxGrWYraw8wg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie