Music

Mitta werkt samen met Popstars finalist Joshua en Keizer

  1. Newschevron right
  2. Mitta werkt samen met Popstars finalist Joshua en Keizer
Mitta en Joshua werken samen op de track 'Bel De Dokter Op'. Tijdens een studiosessie vonden de artiesten en producer Serrano dat rapper Keizer niet kon ontbreken op de track. Uiteindelijk klikte het zo goed, dat besloten is om een videoclip voor het nummer te schieten. Check hieronder het resultaat!

Mitta bracht vorig jaar nog de videoclip uit van Shit Die Je Zoekt. Het was een samenwerking met een waar rapteam dat bestond uit onder andere Lange Frans, Negativ, Dicecream en Nina. Drie maanden na de release van Shit Die Je Zoekt bracht Mitta zijn gelijknamige mixtape uit die je nog steeds kunt downloaden op FunX.

Joshua is één van de finalisten van Popstars 2009. De Arubaanse Dordrechter zong daarin onder andere Wicked Way van Waylon en Man in the Mirror van Michael Jackson. Check hier al zijn video's bij Popstars!

Rapper Keizer ken je onder andere van zijn jacht op corrupte parkeerwachters in de clip van Brakka met Negativ en Sjaak. Daarnaast heb je op FunX ook zijn Pro Evo skills kunnen zien in de serie WeggePESt. Hij werd tijdens het toernooi uitgeschakeld door Feyenoorder Leroy Fer.

Mitta ft Joshua en Keizer - Bel De Dokter Op

Ster advertentie
Ster advertentie