Music

SBMG: "Wat we in Engeland gaan doen is gonna be huge!"

  1. Newschevron right
  2. SBMG: "Wat we in Engeland gaan doen is gonna be huge!"

Henkie T en Chivv van SBMG zijn lekker bezig. De boys uit de Amsterdamse wijk Kraaienest gaven een showtje met natuurlijk dancehall vibes in de Utrechtse Tivoli Vredenburg Reporter Laila wilde natuurlijk weten of het bij dit genre blijft of niet. Ze ging backstage op onderzoek uit en sprak met de jongens. Een ding is zeker: er komt veel 'heat' aan!

"Je kan heel snel weer iets van ons verwachten. Niet per se een album ofzo, maar gewoon heat...hotness. We hebben zoveel nummers dat we een selectie kunnen maken van een aantal tracks en gewoon een EP kunnen maken."

afgesloten

Maar blijft het nou bij dancehall a la het album Richting Kraaie of niet? "We houden van die dancehall vibe en zullen het ook altijd blijven maken. Maar dit project hebben we even afgesloten. Het is natuurlijk niet dat we het nooit meer gaan maken. De laatste tijd zijn we gewoon heel veel bangers aan het maken..straatrap, Bijlmerrap, swagrap, traprap, alles gewoon. We zijn op dit moment in zo'n vibe."

Britse vibes?

SBMG wil heel veel nieuwe muziek leveren aan hun fans. Maar ze brengen eerst nog een bijzonder geheimzinnig bezoekje aan Engeland. "Binnenkort zijn we in de UK en dan kunnen we ook connections opbouwen. Wie weet maken we een harde jam met een Engelse artiest. Wat we daar gaan doen mogen we nog niet vrijgeven, maar het is gonna be huge!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie