Music

Tania Christopher doet themesong Step Up 2

  1. Newschevron right
  2. Tania Christopher doet themesong Step Up 2
Het vijftienjarige Youtube talent Tania Christopher uit Amsterdam zal samen met de even oude rapper Yung Craze uit Lelystad, de titelsong voor Step Up 2 verzorgen.

De twee talenten worden begeleid door Walboomers, waar ze ook goed bezig zijn met Maj Farah. Met Yung Craze (Jay Hoefsloot) zijn ze al langer bezig, middels een managementdeal. Hier zie je de clip van Show Me.

Het nummer Show Me wordt Tania's eerste single en is vanaf 12 februari verkrijgbaar. Zondag 3 februari zijn de opnames van de bijbehorende videoclip. In step Up 2 werken twee dansstudenten van verschillende achtergronden samen om mee te doen aan een streetdance wedstrijd. De film is het vervolg op de blockbuster Step Up, die in 2006 ruim 400.000 bezoekers naar de bioscoop trok. Het vervolg moet op 21 februari te zien zijn. Hier is de clip.

{youtube}h42XwAeGNeI{/youtube}
Tania Christopher was het afgelopen jaar al in FunX Start om zichzelf aan het publiek voor te stellen.(foto: Niels Walboomers)

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Tania_Christopher_Ft_Yung_Craze_Show_Me.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie