Music

Reverse presenteert album RETRO op 8.6

  1. Newschevron right
  2. Reverse presenteert album RETRO op 8.6
Topproducer Reverse presenteert zijn langverwachte album RETRO op 8 juni. Daarop werkt hij samen met The Partysquad, Adje, Sharon Doorson en Willem (The Opposites). Daar blijft het niet bij want ook Ronnie Flex, MocroManiac, Bokoesam, Lil Kleine, Idaly en Kempi krijgen een plekje op de plaat. De eerste single van het 8.6 project is ‘Portemonnee’, met Willem van The Opposites en upcoming talent Idaly.

Ik Neem Je Mee

In Nederland kennen we hem als de grote man achter de grote tracks. Zo begon hij met de hit ‘Wat Wil Je Doen’ en is Reverse inmiddels verantwoordelijk voor de grootste Nederlandstalige hit ooit: Gers Pardoel’s ‘Ik Neem Je Mee’, maar ook van de nieuwe Gers single 'Louise'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.The American Dream

Reverse vloog twee jaar geleden naar Los Angeles om de Amerikaanse droom na te jagen. Mede dankzij DJ Chuckie kwam hij in aanraking met topproducer Tricky Stewart (Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber). Hij sleepte zelfs een Grammy nominatie binnen voor zijn werk aan Tamar Braxton’s ‘Stay and Fight’. Twee weken geleden verscheen de door Reverse mede geproduceerde nieuwe single ‘Black’ van R&B-zanger The-Dream.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.RETRO

Ondanks de drukte vond Reverse de tijd voor bijdragen aan het gloednieuwe album van Gers Pardoel en het afmaken van zijn grote droom: een producersalbum onder eigen naam...RETRO!

Ster advertentie
Ster advertentie