Music

Mariah Carey brengt clips met Ne-Yo en Nicki Minaj uit

  1. Newschevron right
  2. Mariah Carey brengt clips met Ne-Yo en Nicki Minaj uit
Zangeres Mariah Carey wordt zeiknat in de video van 'Angels Cry', maar houdt het droog in de tweede clip 'Up Out Of My Face'. De diva brengt de remix versies van haar nieuwe singles met Ne-Yo en Nicki Minaj uit. Bekijk hier de videoclips!

Angels Cry is een typische ballad zoals alleen Mariah ze kan maken. In de videoclip zie je de zangeres samen met Ne-Yo zingen in de studio. Opvallend zijn de straatscènes van de zangeres. Daarin loopt ze in een wit truitje rond wat op een gegeven moment nat wordt.

In de clip van het tweede nummer Up Out Of My Face spelen Mimi en Nicki Minaj een stel barbiepoppen. In de sexy rood-witte outfits vind je het tweetal in een knalrode omgeving, bijgestaan door een aantal dansers. Nicki ken je misschien van de track Bed Rock, waarin ze schitterde met alle andere Young Money artiesten.

Memoirs of an Imperfect Angel
Zowel Angels Cry als Up Out Of My Face komt te staan op de nieuwe versie van Mariah's album "Memoirs of an Imperfect Angel". In eerste instantie zou de cd in januari uitkomen, maar de release is onlangs naar eind maart geschoven.

Tour
Momenteel is de popzangeres aan het touren om haar album extra te promoten. De aftrap van haar twee maanden durende tour was op 2 januari. In haar voorprogramma staat de groep RydazNrtist. Een nieuwe R&B groep die bij het label van haar man Nick Cannon onder contract staat.

Mariah Carey & Ne-Yo - Angels CryMariah Carey & Nicki Minaj - Up Out My Face

Ster advertentie
Ster advertentie