Music

Marco Borsato enthousiast over nieuw seizoen TVOH

  1. Newschevron right
  2. Marco Borsato enthousiast over nieuw seizoen TVOH
Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat binnenkort van start. De show waarin ze op zoek zijn naar nieuwe zangtalenten, was vorig jaar voor 't eerst te zien op RTL. Dit seizoen is Jeroen van de Boom niet meer aanwezig in de jury. Hij is vervangen door Marco Barsato. Marco is enthousiast en kijkt er erg naar uit. " Vandaag starten de opnamen van #TVOH weer! We gaan eerst repeteren met camera's, de stoelen etc en dan komen de eerste kandidaten. Spannend!", vertelde hij gisteren op Twitter. Alle repetities zijn achter de rug, wat een geweldig team om mee te werken #TVOH Publiek is ook binnen nu. http://twitpic.com/62ig19 voegde hij er nog aan toe.
Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is begonnen. De succesvolle show waarin ze op zoek zijn naar nieuwe zangtalenten, was vorig jaar voor 't eerst te zien op RTL.

Dit seizoen is Jeroen van de Boom niet meer aanwezig in de jury. Hij is vervangen door Marco Barsato. Marco is enthousiast en kijkt er erg naar uit. " Vandaag starten de opnamen van #TVOH weer! We gaan eerst repeteren met camera's, de stoelen etc en dan komen de eerste kandidaten. Spannend!", vertelde hij gisteren op Twitter.

"Alle repetities zijn achter de rug, wat een geweldig team om mee te werken #TVOH Publiek is ook binnen nu", voegde hij er nog aan toe. De aanwezige toeshouwers twitterden ook enthousiast over de eerste opnames van 'the blind audition'.

Ster advertentie
Ster advertentie