Music

50 Cent aangeklaagd voor Rick Ross-sekstape

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent aangeklaagd voor Rick Ross-sekstape
Lastonia Leviston heeft 50 Cent aangeklaagd. Ze staat namelijk op de sekstape die de rapper op zijn website geplaatst heeft. Leviston is de ex-vriendin van Rick Ross. Samen hebben ze een kind. 50 Cent gebruikte de tape in zijn online oorlog tegen zijn collega rapper.

Leviston klaagt Fiddy aan omdat hij de definitieve versie van de video zonder haar medeweten heeft uitgebracht. In de montagekamer heeft Fifty zichzelf namelijk in de video gemonteerd. De ex-vriendin van Rick Ross claimt dat zij en de Maybach Music-rapper de video in juni 2008 hebben opgenomen. Rick zou de tape te vernietigen, maar later bleek dat dit niet gebeurd was.

Volgens Leviston heeft Rick Ross de tape ooit verkocht aan 50 Cent. Tijdens de online oorlog die ze uitvochten heeft Fifty vervolgens de sekstape als troef gebruikt in de strijd. Hij heeft zijn eigen gezicht gemonteerd op die van Rick Ross en het op die manier uitgebracht.

50 Cent wordt ook aangeklaagd omdat hij Leviston in meerdere interviews een prositutué heeft genoemd. Hij deed dit overigens niet direct. In de radio interviews noemde hij haar altijd Brooke in plaats van Lastonia.

Lastonia Leviston klaagt Fifty aan voor het onrechtmatig gebruiken van haar naam en afbeelding. Ook wilt ze een vergoeding zien voor de emotionele schade die de release van de sekstape heeft veroorzaakt.


Ster advertentie
Ster advertentie