Music

Tarkan na zeven jaar weer vrijgezel!

  1. Newschevron right
  2. Tarkan na zeven jaar weer vrijgezel!
Het gerucht ging al een tijd dat Tarkan en zijn vriendin Bilge Öztürk uit elkaar waren, maar nu is het dan officieel. Gisteren heeft het stel direct na een diner bekend gemaakt dat ze na zeven jaar uit elkaar zijn. 'Dit was een afscheidsdiner. We zijn uit elkaar' Na deze woorden van Tarkan vloog Bilge in tranen. Ze hield het niet meer.

De verzamelde pers dacht eerst dat het paar nog bij elkaar was.. Eén van de journalisten zei nog 'Leuk om jullie weer samen te zien'. Hierop zei Tarkan dan ook direct 'Eigenlijk is het niet zo leuk als jullie denken. Wij waren hier om onze wegen, in goed overleg, definitief te scheiden'.

Echte liefde
Ze hebben elkaar geprobeerd tijd en ruimte te geven, maar ook dit mocht niet baten. Het einde van een lange periode doet het stel dan ook veel pijn. Tarkan gebruikte daarom een paar zinnen uit zijn FunX hit 'Dudu':

"Ağlamadan ayrılık olmaz, hatıralar uslu durmaz, kalanlar gideni gönlünde taşır, aşk sevene yük olmaz"

"Zonder tranen kun je elkaar niet verlaten, herinneringen zullen namelijk niet stil zitten. De gevoelens die blijven, zullen de vertrekkende gevoelens bij zich dragen. Liefde zal nooit een zware last zijn, als je van iemand gehouden hebt"
Derde persoon betrokken bij breuk
Het gerucht ging dat er een derde persoon betrokken was bij de breuk, maar dat bleek niet zo te zijn. 'We hebben de media nooit iets verteld, omdat we aan onze relatie wilden werken. Deze breuk komt dan ook niet voort uit de redenen die gesuggereeerd werden. Wij zijn geen stel dat een relatie verbreekt vanwege roddels.'

Laat Bilge met rust!
De media kreeg ook iets mee van de zanger: 'Deze relatie was de mooiste relatie in mijn hele leven. Zo willen we het ook beide blijven zien. Willen jullie daarom niet de kranten vol schrijven als Bilge een keer met een andere man loopt' En spottend voegde hij daaraan toe: 'Anders krijgen jullie ruzie met me hoor!'

Nieuwe albums
Tot slot zei Tarkan dat deze breuk hem zal inspireren. Dat zijn teksten op zijn toekomstige liedjes de littekens van zijn relatie met zich mee zullen dragen. Ook verklapte hij dat er in september een nieuwe maxi single van hem zal verschijnen met een aantal remixes van bestaande nummers!

Check hier alle oude foto's van het stel :(Nieuw remix album in september
Ster advertentie
Ster advertentie