Music

Chuckie werkt aan urban EP en gaat houseconcept in Nederland organiseren

  1. Newschevron right
  2. Chuckie werkt aan urban EP en gaat houseconcept in Nederland organiseren

Chuckie gaat zich weer richten op urban music met Nederlandse artiesten! Dat zei de dj bij Hatim in de show tijdens de FunX ADE Special. “Ik vind die producers echt tof. Gasten als Spanker maken alleen maar hits en daarom wil ik weer dat soort muziek maken.” Dat inspireert de dj om zich weer te focussen op urban music.

Urban EP

Chuckie heeft een groepschat met wat Nederlandse urban-dj’s en daar ontstaat iets: “Daar bespreken en maken we veel muziek.” Het blijkt zelfs zo goed te gaan dat er binnenkort een EP uitkomt. “We gaan de EP uitbrengen op het Dirty Dutch label met Biggi, Flava, Michael Mendoza en Ilias op de Beat.”

Chuckie’s houseavond

DJ Chuckie woont inmiddels al een tijdje op Aruba, maar hij komt vaak naar Nederland. Naast de zon is er nog iets dat de dj hier in ons kikkerlandje mist. Hij vertelde Hatim tijdens de ADE Special van FunX dat hij zich op een nieuw concept richt dat het gat moet vullen. “Er zoveel feesten, maar ik mis echt een old school houseavond zoals Sneakers als ik in Nederland ben. Ik wil weer een toffe houseavond opzetten.”

Ster advertentie
Ster advertentie