Music

'Residente Calle 13 neergeschoten op Hawaï'

  1. Newschevron right
  2. 'Residente Calle 13 neergeschoten op Hawaï'
Calle 13 heeft weer een controversiële videoclip uitgebracht. In 'Muerte en Hawaii' vliegen de bloedspetters rapper Rene Perez letterlijk en figuurlijk om de oren. Zelfs zijn arm vliegt gegeven moment door de lucht nadat hij door een onbekend persoon wordt beschoten. Hij en een vrouw rennen voor hun leven op een het strand van het zonovergoten eiland. Hoe dit afloopt kan je zelf checken in de clip!
Calle 13 werd in 2005 beroemd met het aanstekelijke nummer 'Atrevete'. Hierna volgden verschillende andere hits waaronder 'Te Vale Tó-Tó' en 'x'. Ze hebben met grote artiesten als Shakira, Voltio, Nelly Furtado en Ruben Blades gewerkt. De Puertoricanen hebben maar liefst 12 Latin Grammy's in de wacht gesleept voor hun werk.
De groep tourt momenteel door Europa. Op 21 juli zijn ze in Amsterdam om concert in de Melkweg te geven.
Calle 13 heeft weer een controversiële videoclip uitgebracht. In 'Muerte en Hawaii' vliegen de bloedspetters rapper Rene Perez letterlijk en figuurlijk om de oren. Zelfs zijn arm vliegt op een gegeven moment door de lucht nadat hij door een onbekend persoon wordt beschoten. Hij en een vrouw rennen voor hun leven op een het strand van het zonovergoten eiland. Hoe dit afloopt kan je zelf checken in de clip!

Calle 13 werd in 2005 beroemd met het aanstekelijke nummer 'Atrévete-te-te'. Hierna volgden verschillende andere hits waaronder 'Te Vale Tó-Tó' en 'Chulin Culin Chunfly' met Voltio. Ze hebben met grote artiesten als Shakira, Nelly Furtado en Ruben Blades gewerkt. De Puertoricanen hebben een groot aantal Latin Grammy's in de wacht gesleept voor hun werk.

De groep tourt momenteel door Europa. Op 21 juli zijn ze in Amsterdam om een concert in de Melkweg te geven.


Ster advertentie
Ster advertentie