Music

Snoop Lion onzeker over reggae toekomst

  1. Newschevron right
  2. Snoop Lion onzeker over reggae toekomst
Het is inmiddels al langer dan een half jaar geleden dat Snoop Dogg zijn naam en muziekstijl heeft aangepast. Inmiddels heeft hij al drie singles met reggae invloeden uitgebracht onder zijn nieuwe naam Snoop Lion. Op 23 april verschijnt bovendien het album Reincarnated in de winkels waarop ook Drake, Chris Brown, Mavado en Akon te horen zijn.

Snoop liet gisteren in een interview echter weten dat hij onzeker is of hij hierna weer een reggae album gaat uitbrengen. "Ik weet zeker dat ik meer muziek ga maken, maar ik weet niet of ik naar Jamaica ga. Het kan zijn dat ik ergens anders heenga. Misschien ga ik naar een ander gedeelte van de wereld. Sommige dingen moet je laten voor wat ze zijn. Dat was een geweldig moment. Misschien wil ik de volgende keer iets anders doen." De artiest zei dat hij misschien wel een rap album gaat maken na 'Reincarnated'. Zeker weet de rapper dit nog niet.

{source}
<iframe width="550" height="330" src="http://www.youtube.com/embed/t3JMXPheyRE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie