Naar homepage
Music

Beyonce & Jay-Z sneaky getrouwd!

  1. Newschevron right
  2. Beyonce & Jay-Z sneaky getrouwd!

Dat Beyonce en Jay-Z gingen trouwen dat was vorige week al groot nieuws, maar dat het verloofde stel afgelopen vrijdag al zou trouwen kwam voor iedereen onverwacht! Het zou een besloten feest zijn geweest. Een New Yorkse bloemenwinkel was ingehuurd om met zo'n zestigduizend witte orchideeën uit Thailand het optrekje van de 38-jarige rapper aan te kleden. Na de plechtigheid was er een party in het penthouse van Jay-Z.

Intiem & besloten
Beyoncé en Jay-Z hebben elkaar vrijdag het ja-woord gegeven in het penthouse van de rapper in New York. "Jay-Z wilde een intieme plechtigheid met alleen goede vrienden en familie", vertelt een vriend van het stel aan het Amerikaanse tijdschrift People.

4-4-8
Beyoncé en Jay-Z hebben geen gewone trouwringen, in plaats daarvan hebben ze de trouwdatum 4-4-8 op hun rechterringvinger laten tatoeëren. Na de ceremonie barstte het feest los. DJ Cassidy, een goede vriend van Jay-Z, zorgde voor muziek. De ouders en het zusje van Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams en Kelly Rowland waren aanwezig tijdens de plechtigheid.

Trouwvergunning
De geruchtenmachine kwam op gang toen Beyoncé (26) en Jay-Z (38) een trouwvergunning ophaalden in Scarsdale. Showbizzblogger Perez Hilton schreef op zijn website dat 4 april de grote dag zou worden en plaatste onderaan het artikel het adres van Jay-Z. Horden journalisten, fotografen en fans verzamelden zich voor de garage en probeerden een glimp op te vangen van de kersverse bruid en bruidegom.

(Bron:Telegraaf.nl)
Ster advertentie
Ster advertentie